Tekstschrijver

journalist Gijs Kool- Kun je niet wachten om jouw  verhaal, bedrijfsvernieuwing, afgeronde project en unique selling point aan iedereen te vertellen? Of heb je echt géén idee waarop je de bezoekers van je website of LinkedIn-pagina moet trakteren?

Als je nu al urenlang naar je scherm zat te staren, zonder inspiratie voor een update of verhaal omdat je niet zo’n tekstschrijver bent, bel me gerust.

Journalistieke skills

Ik kom graag langs om je woorden, gedachten, projecten of doelen op papier te krijgen. Ik help je om je nieuws kernachtig, duidelijk en goed leesbaar mee te vertellen in actieve, niets aan de verbeelding overlatende teksten voor je website, mail, persbericht of sociale media.

Heb je er moeite mee om de juiste woorden te vinden, ben je nog op zoek? Laat mij mijn journalistieke interview-skills op je ‘botvieren’, dan komen we er echt wel uit samen.

Brainstormen

Dus, wil je zoveel mogelijk ‘clicks’ op je website maar heb je geen idee met welke verhalen, of invalshoeken, updates of blogs je dit kan doen? Laten we met een kop koffie (en de voeten op het bureau) eens flink brainstormen!

Met mijn inmiddels ruime journalistieke ervaring en door creatief te denken, naar oplossingen te zoeken, een goede invalshoek te vinden en vooral niet los te laten tot het eindresultaat goed is, gaan we er zeker komen!

Natuurlijk vertellen we je verhaal op zo’n manier dat ook good old Google je goed kunt vinden. (Helemaal des SEO’s)

Doelgericht

Neem gerust vrijblijvend contact met me op. Graag ga ik als tekstschrijver met journalistieke ervaring doelgericht, snel met en voor je aan de slag.

Als freelance journalist en tekstschrijver schrijf ik graag met je mee, maar denk ook mee bij het zoeken van designer of fotograaf voor jouw eindproductie.

Gijs Kool Schrijft en Schreef al voor o.a:

Antea Group
Risk Verzekeringen
Transmissie 
De Zorgvastgoedspecialist
Feline Wedding and Events
Hervormde Gemeente Schoonrewoerd
KEESBOUW
Scheurwater Kozijnen Culemborg
Van der Wal Interieurs
Galerie Sille Oudewater

Gijs-Kool-button