Brainstorm

Creatief

Schrijven is mijn passie en mijn vak. Maar creatief meedenken en flink brainstormen vind ik stiekem net zo leuk. Want al dat schrijven voor de krant maakt dat ik binnen bedrijven en organisaties heel wat mogelijkheden zie om over te schrijven. Dit omdat ik van nature enorm nieuwsgierig ben.

Bekende gezichten
Een van de elementen die online veel clicks opleveren zijn de bekende gezichten. Want wie iemand kent die in de krant staat, gaat het artikel automatisch lezen. Wie iemand kent die op Facebook verschijnt in een krantenverhaal, gaat direct dit bericht delen.Zou dit voor bedrijven ook niet gelden?

Schommel
Laat u zien! Durf op de foto te staan, durf op de voorgrond te treden met uw filosofie, uw product, uw diensten. Laat uw klanten maar over u vertellen, of uw enthousiaste medewerker. Ga desnoods samen op de foto. En dan niet te statisch. Nee, doe eens een radslag, of ga eens op een schommel zitten. Verras! Trek de aandacht! En dan zul je zien dat je bericht op Facebook en Twitter ineens veel interessanter wordt. Laten we ons daar eens over buigen tijdens een brainstorm! Dan komen de retweets, de shares, de comments en likes vanzelf. En ook de clicks naar de site, waar uw hele verhaal staat.

Lijst
Nee. Tijdens een brainstorm gaan we niet een onderwerp bespreken. We maken een lijst. Het liefst zo lang mogelijk met allemaal verhaalideeën. Creatief en enthousiast opgeschreven door de tekstschrijver die u misschien niet zelf niet bent, maar wel in kunt huren! Tekstschrijver Gijs Kool schrijft niet alleen klakkeloos op, stelt ook vragen, en brainstormt graag mee. Gijs Kool Schrijft en Denkt in mogelijkheden.

Wat er nodig is voor een goed brainstormsessie? Tsjah. Er zijn van die dingen die altijd en overal kunnen. Brainstormen hoort daarbij. Het kan altijd en overal: Met een kop koffie op een terras. Met een kop koffie op een kantoor. Met een kop koffie op een kantoor met de benen op tafel. Met een kop koffie al wandelend door een winkelstraat. Ja, het kan altijd. Eehm. Inderdaad. Kop koffie is wel handig….

Vragen? Bel me, mail me:  info@gijskoolschrijft.nl

 

Gijs-Kool-journalist-home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *